Karácsonyi szűzérme gyümölcsmártással, parázsburgonyával
2016. december 18. írta: Prima Medica

Karácsonyi szűzérme gyümölcsmártással, parázsburgonyával

(gluténmentes,tejmentes, laktózmentes, tojásmentes)

  Hozzávalók (4 személyre): Húshoz: - 600 g sertésszűz- 3 evőkanál olaj- só, bors, petrezselyem Öntethez: - 250 g erdei gyümölcs keverék- (1-2 dl vörösbor)- 1 evőkanál méz- 2 teáskanál útifűmaghéj- fűszerek: fahéj, szegfűszeg, késhegynyi gyömbér és kardamom Körethez: - 600 g parázsburgonya- 3…

Karácsonyi pekándiós sütőtök krémleves cékla chipsszel
2016. december 17. írta: Prima Medica

Karácsonyi pekándiós sütőtök krémleves cékla chipsszel

(gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, laktózmentes)

Hozzávalók (4 személyre): - 300 g sütőtök- 4 db pekándió- 1 evőkanál light margarin (tejmentes)- 1 kis fej vöröshagyma- 2 evőkanál méz- 80 ml főzőtejszín/rizstejszín- késhegynyi gyömbér, só, bors- 8 vékony karika cékla Elkészítés: Először az apróra vágott vöröshagymát átfuttatjuk a margarinon. A…

süti beállítások módosítása