Csokoládés őzgerinc
2018. december 18. írta: Fülöp Lili

Csokoládés őzgerinc

 

orange_banana_bread_food_recipe_creative_presentation_4.png

Hozzávalók

200 ml laktózmentes tejföl

200 ml natúr joghurt

150 g eritrit

80 g étolaj

100 g teljes kiőrlésű liszt

100 g rétesliszt

200 g darált dió

1 tk szódabikarbóna

50 gramm cukormentes étcsokoládé

1 teáskanál laktózmentes vaj

Elkészítés:

A hozzávalókat egy nagy tálba összekeverjük és kivajazott, kilisztezett őzgerincformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt kisütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük, hogy jól átsült-e.  A csokoládét a laktózmentes vajjal felolvasztjuk és a kész tészta tetejére csurgatjuk.

 

1 szelet tápanyagtartalma:

152 kcal, 3 gramm fehérje, 11 gramm szénhidrát, 11 gramm zsír

A receptet összeállította: Fülöp Lili, dietetikus

A bejegyzés trackback címe:

https://mentesrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr6914497854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása